Paide linna juhid pidasid raekojas medaliste meeles

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anne Põder

Eile tänasid Paide linnapea Siret Pihelgas ja abilinnapea Ülle Leesmaa raekojas Paide gümnaasiumilõpetajaid, kelle teadmisi on tunnustatud kuld- ja hõbemedaliga. Selliseid lõpetajaid oli tänavu rekordpalju ehk 14.

Paide gümnaasiumi ja ühisgümnaasiumi lõpetajate kõrval sai tähelepanu osaliseks ka Lähte gümnaasiumi kuldmedaliga lõpetav paidelane Stiivo Siider.

Nagu on saanud tavaks, andis linnapea tublidele õpilastele meene ja tänukirja. Pildil võtab tunnustust vastu Paide ühisgümnaasiumi kuldmedalist Helerin Kristal. Kuldmedalistid Kaarel Siimut, Marin Merisalu, Helin Kikerpill, Eliis Õunapuu, Helerin Kristal, Geili Kruusimaa ja Stiivo Siider said tunnustusmedali ning hõbemedalistid Sigrit Lausvee, Hele-Riin Raba, Agnes Sassiad, Henri Vilmre, Liis Sepandi, Kaisa Eslas, Dianne Aalde hõbesõle või -lipsunõela. Paide elanikeregistrisse kuuluvad noored saavad linnalt ka rahalise preemia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles