Suvemängud tulevad loodetust tagasihoidlikumad

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuus aastat tagasi peeti Türil Eesti valdade suvemänge. Kui vähegi ilma peab, võib loota, et läheb nagu toona, et mängude vaheajal kannatab ka päikest võtta.
Kuus aastat tagasi peeti Türil Eesti valdade suvemänge. Kui vähegi ilma peab, võib loota, et läheb nagu toona, et mängude vaheajal kannatab ka päikest võtta. Foto: Andrus Eesmaa

Nädalavahetusel Türil aset leidvad 41. Eesti linnade suvemängud võivad eelkirjapaneku põhjal tulla osalejate poolest loodetust tagasihoidlikumad, sadakond sportlast on vähem näiteks mängude põhialal kergejõustikus.

Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring ütles, et kirjapanek läks lukku juba eelmise nädala keskel. Nädalavahetusel Türile võistlema tulekut on kinnitanud 20 linna 511 inimesega.

Tundub justkui palju, kuid Maaringu hinnangul on suvemängude ulatust arvestades osalejaid siiski vähevõitu. «Ootasime võistlema vähemalt 600-700 inimest,» lausus ta. «Mängude põhialal kergejõustikus on kirjas näiteks 103 inimest, mida on sadakond loodetust vähem. Konkureerivaid võistlusi on palju, samal nädalavahetusel peetakse Rakveres ka Eesti noorsoo, juunioride, A- ja B-klassi meistrivõistlusi,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles