Grete Šadeiko võistles kodukoha eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmevõistleja  Grete Šadeiko (poodiumi ees kõige parempoolne) oli Türi teatenaiskonna edukas liige.
Mitmevõistleja Grete Šadeiko (poodiumi ees kõige parempoolne) oli Türi teatenaiskonna edukas liige. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Ameerikast suveks Eestisse naasnud Grete Šadeiko võistles Türil  41. Eesti linnade suvemängudel kodukoha eest.

Mitmevõistleja Grete Šadeiko tunnistas, et ei mäletagi, millal viimati Türi eest võistles. «Kodukoha eest võistelda oli hästi tore. Alguses oli mul plaan võistelda väljaspool arvestust Rakveres olnud noorte Eesti kergejõustiku meistrivõistlustel, kuid treener Leonhard Soom andis teada, et siin tulevad suvemängud,» selgitas ta. «Muidugi tulen ma oma linna eest välja!»

Lisaks jooksudele tegi Grete Šadeiko kaasa kõrgushüppes, odaviskes ja kaugushüppes. Suvemänge võttis ta kui treeningut. «Kõik linnad on oma inimesed välja pannud ning sellisel rahvavõistlusel polegi väga tähtis, kas jooksed kiiresti või aeglaselt,» lausus ta. «Suurt võistlusmomenti suvemängudel ei ole. See on mulle hea kerge võistlus, kus pole suurt pinget peal ja saab teha häid tulemusi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles