Koolid spurdivad uude õppeaastasse

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remont edeneb: Järva-Jaani Teenus OÜ juht Jüri Nukke selgitab koolidirektor Raigo Prantsile, kuidas seinalt maha  monteeritud valamute asemele mahutada hoopis töötasapind.
Remont edeneb: Järva-Jaani Teenus OÜ juht Jüri Nukke selgitab koolidirektor Raigo Prantsile, kuidas seinalt maha monteeritud valamute asemele mahutada hoopis töötasapind. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paar nädalat enne koolikella tehakse Järvamaa õppeasutustes ettevalmistusi algavaks õppeaastaks. Veel viimased koristused, pintslitõmbed ja põrandapesu ning õpilased pääsevad jälle koolipinki tarkust taga nõudma.

Järva-Jaani gümnaasiumi majandusjuhataja Lia Ojakõiv sõnas, et arusaam sellest, et suvekuudel kõik kooli töötajad puhkavad ja uksed keeratakse lukust lahti alles 1. septembril, on vale. Tõsi on vaid see osa, et õpetajad tõepooles puhkavad, ent abipersonal on suve jooksul majas pahteldanud ja pintseldanud omajagu.

Õppealajuhataja Silva Kärner pole värvipintsliga küll ringi toimetanud, tema töö on hoopis õppekava koostada. Näitab aga uhkusega heledaks värvitud koridoride seinu ja põrandat. Laudpõrand, mis enne oli beežikas, on nüüd valkjashalli tooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles