Mängu sekkuvad uued prouad

Birgit Itse
, birgit.itse@ajaleht.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
´«Naabriplika» peategelaseks on kujunenud Harry Kõrvitsa mängitav vallavanem Paavel Koosaar (esiplaanil vasakul). Isiklikus plaanis tuleb tal tegeleda ka külla saabunud ämmaga, keda kehastab Marje Metsur (esiplaanil paremal).
´«Naabriplika» peategelaseks on kujunenud Harry Kõrvitsa mängitav vallavanem Paavel Koosaar (esiplaanil vasakul). Isiklikus plaanis tuleb tal tegeleda ka külla saabunud ämmaga, keda kehastab Marje Metsur (esiplaanil paremal). Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaal filmitavates sarjades «Naabriplika» ja «Doktor Silva» jätkub uuel hooajal elu sama pööraselt kui varem, kinnitas sarjade üks tootjatest, Ergo Kuld. Kaasa aitavad ka Ita Ever ja Marje Metsur.

Eile seitsmenda hooaja avaosani jõudnud «Naabriplika» seltskonna kohta ütles Kuld, et sama hullumeelne kamp teeb samasuguseid hullumeelseid tegusid. Kanal 2 kodulehe tutvustuse järgi hakkab vallavanem Paavel Koosaar (Harry Kõrvits) muuhulgas vallale valitsemisteenust pakkuma ning esitab noote vaenulikele välisriikidele. Külaelu hoiavad ärksana teisedki tegelased ning lootuskiir, et Esna külas sel hooajal midagi ei juhtugi, kustub veel enne, kui ta süttida jõuab.

Isiklikul pinnal tuleb vallavanemal tegeleda külla saabunud ämmaga. Ergo Kuld täpsustab, et Paavel Koosaare ämma mängib Marje Metsur ja teda lausa neljas osas. «Ekraanil elustavad ämma ja väimehe klassikalised suhted,» sõnas Kuld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles