Rallisõitjad lõpetavad hooaja Saaremaal

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Kuutokile on Saaremaa ralli pärast kaheaastast pausi esimene mõõduvõtt autoroolis. Viimase võistluse tegi ta 2014. aasta sügisel samuti Saaremaal.
Argo Kuutokile on Saaremaa ralli pärast kaheaastast pausi esimene mõõduvõtt autoroolis. Viimase võistluse tegi ta 2014. aasta sügisel samuti Saaremaal. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reedel ja laupäeval sõidetaval Silvestoni 49. Saaremaa rallil on kirjas 137 paari, teiste seas esindatud ka Järvamaa. Ennast on kirja pannud David Sultanjants ja Siim Oja, Argo Kuutok ja Ants Uustalu, Gert Kull ja Toomas Keskküla ning Janar Lehtniit ja Rauno Orupõld.

Argo Kuutokile on see esimene võidusõit pärast kaheaastast pausi. Viimase võistluse tegi ta 2014. aasta sügisel samuti Saaremaal. «Auto on kindlasti käpas, kuid esimestel katsetel võib jääda puudu julgusest,» lausus ta. «Oleme eelnevalt küll trenni teinud ja 300-400 kilomeetrit legendi kirjutanud, kuid esimestel katsetel sõidame kindlasti vaikselt, enesetunde järgi. Eks näis.»

Rahvusliku rühma EMV 6 klassis (üle kaheliitrise mootoritega autod toim), kus ka Kuutok võistleb, on starti tulemas 24 paari. «Seda on ikka hüperpalju!» sõnas ta. «Arvan, et kokkuvõttes väga aeglane ma ei ole. Neid, kellega ma kaks aastat tagasi võidu sõitsin, enam väga ei ole. Pärit mitmed on uued,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles