Tujutõstja õppur ja tantsiv näitleja väärisid tunnustust

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koeru keskkooli õpilane Silver Tatrik on ehe näide sellest, et üks tubli koolipoiss ei pea vaid nina õpikutes istuma. Tema üks suuremaid hobisid on keerata rooli ja koos teiste noortega rallidel mõõtu võtta.
Koeru keskkooli õpilane Silver Tatrik on ehe näide sellest, et üks tubli koolipoiss ei pea vaid nina õpikutes istuma. Tema üks suuremaid hobisid on keerata rooli ja koos teiste noortega rallidel mõõtu võtta. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Küllap oleks Helmi Tohvelman otsustajatega päri, et täna saavad Väätsal temanimelise preemia alati kaaslaste tuju üleval hoidev Koeru kooli õpilane Silver Tatrik ja Tallinna Linnateatri ilmeka kehakeele väljendusega näitleja Külli Teetamm. Mõlemad on heade omadustega silma jäänud nii kaaslastele kui ka laiemalt.

Üheksandas klassis õppiva Silver Tatriku tegi rõõmsaks juba tõsiasi, et teda Helmi Tohvelmani nimelise maakooli eduka õpilase preemia kandidaadiks esitati. «Kuulsin seda klassijuhataja Tiina Põldojalt, et tal on selline plaan,» ütles ta. «Kui aga eile helistati ja öeldi, et mina olengi nüüd see edukas maakooli õpilane, keda teistele eeskujuks tuua, siis oli päris uhke tunne.»

Tatriku meelest on ta küllap koolis silma jäänud oma aktiivsuse, hea õppeedukuse ja tujutõstja mainega. «Kool pole koht, kus igavlemas käia,» lausus ta. «Oma elu tuleb huvitavaks ja lõbusaks teha. Kui midagi teen, teen seda hinge ja südamega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles