Türi elamuspark kerkib varaste kiuste

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adventure Solutions OÜ ehitusmees Rando Annama kinnitab rajaelementi, mis on Türile Kõrgessaare mäele kerkiva elamuspargi üks osis.
Adventure Solutions OÜ ehitusmees Rando Annama kinnitab rajaelementi, mis on Türile Kõrgessaare mäele kerkiva elamuspargi üks osis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ehkki vargad püüdsid Türile Kõrgessaarde ehitatava elamuspargi rajamist omal moel takistada, on osa eriotstarbelist ehitusmaterjali kätte saadud ning tööd jätkuvad, et jõuda novembri lõpuks kavandatuga ühele poole.

Elamuspargi idee autor, Türi noortekeskuse juht Sulo Särkinen sõnas, et pühapäeva hommikul tabas elamuspargi ehitajaid halb üllatus, kui nad avastasid, et osa metsa alla viidud ja silma alt ära pandud ehitusmaterjalidest on minema viidud. Peale selle oli lahti murtud haagise lukk ning sealtki palju olulisi asju ära varastatud. Esialgsel hinnangul on tekitatud kahju 7100 euro väärtuses.

Elamusparki ehitava alltöövõtja Adventure Solutions OÜ juhatuse liige Ragnar Kekkonen on öelnud uudistesaatele «Reporter», et varastatud asjade seas oli suures osas asju, millega tavainimesel pole midagi teha. «Seikluspargi ehitus pole nagu majaehitus,» lausus ta. «Ära viidud trossilukkude, trossipingutite, köite ja muu kraamiga poleks tavaehituses midagi peale hakata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles