Üha rohkem inimesi kütab puuhalgude asemel ahju puitbriketiga, mille klotse müüakse isegi toidupoes kartuli kõrval.
Tellijale
Puitbriketti tohib ahju pista vaid mõne klotsi
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briketti leiab kandilist ja ümmargust, mõni on tume, teine hele. Valikut tehes tuleb arvestada otstarvet. Kes tahab näiteks saunaahju või söögitegemiseks pliidiraua kiiresti kuumaks ajada, võiks eelistada ümmargust briketti, mis läheb hõlpsasti põlema ja annab kiiresti tugeva leegi. Kandiline brikett põleb aeglasemalt ja mahedamalt, seega hea valik katlasse või kaminasse pista.