Parim vabatahtlik tahab lihtsalt kasulik olla

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu kodanikualgatuses parimaks vabatahtlikuks nimetatud Albu valla külade toa perenaine Tiina Kask askeldab majas nii, et sinna oleks hea tulla nii ümberkaudsete külade täiskasvanutel kui ka lastel pärast kooli.
Tänavu kodanikualgatuses parimaks vabatahtlikuks nimetatud Albu valla külade toa perenaine Tiina Kask askeldab majas nii, et sinna oleks hea tulla nii ümberkaudsete külade täiskasvanutel kui ka lastel pärast kooli. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui seljaoperatsioonid võtsid Albu vallas Kaalepis elavalt Tiina Kaselt võimaluse teha kaheksatunniseid tööpäevi, otsustas ta olla kogukonnale kasulik nii, nagu südamest tundis ja tervis lubas tegutsemise eest raha ootamata.

Tänavu kodanikualgatuses parimaks vabatahtlikuks nimetatud Albu valla külade toa perenaine Tiina Kask ütles, et kui põllumajanduses ja õmbluses töötades sai seljale sedavõrd liiga tehtud, et pärast kaht operatsiooni ta enam kaheksatunniseid tööpäevi ei kannata, otsustas ta kuidagi teisiti kasulik olla.

Nii käibki Kask 2008. aastal loodud Albu valla külade toas toimetamas, et sinna oleks hea tulla nii ümberkaudsete külade täiskasvanutel kui ka lastel pärast kooli. «Tegemist meil jagub. Enne pühi meisterdame tavaliselt midagi. Praegu käib jõulude ettevalmistus. Rahvast käib aina rohkem, ju neile meeldib siia tulla ja siin olla. Nii olen nüüd tihtipeale külade toas tegus hommikust õhtul kella kaheksani,» lausus 2014. aastal Albu valla aastainimeseks valitud Tiina Kask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles