Vallavanem peab õpetaja ametist vabastamist õigeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide valla lasteaia-algkooli direktor Margit Silluta selgitas pärast uurimistulemuste avalikuks tulekut, et lasteaia õpetaja töölt vabastamise põhjus oli tema vähestest pedagoogilistest kogemustest tulenevalt ebaprofessionaalsete, õpetajale mittesobilike võtete kasutus.
Paide valla lasteaia-algkooli direktor Margit Silluta selgitas pärast uurimistulemuste avalikuks tulekut, et lasteaia õpetaja töölt vabastamise põhjus oli tema vähestest pedagoogilistest kogemustest tulenevalt ebaprofessionaalsete, õpetajale mittesobilike võtete kasutus. Foto: Dmitri Kotjuh

Ehkki prokuratuur leidis, et lapse peal teipi kasutanud Paide valla lasteaia-algkooli õpetaja ei pannud toime kuritegu ja meediakajastused olid eksitavad, peab Paide vallavanem Veljo Tammik endiselt õigeks kahe kuu tagust otsust õpetaja kohe ametist vabastada. Lasteaia-algkooli direktor Margit Silluta ütlust mööda tehti see otsus toona paljuski ka meediakajastuse survel.

22. septembri hommikul andis Paide valla lasteaia-algkooli direktor Margit Silluta asutuse kodulehel teada, et septembri algul Tarbja õppekohas lapsel suu kinni teipinud õpetaja on töölt vabastatud. «Eile paiskus meediasse info, et Paide valla lasteaed-koolis töötab õpetaja, kes teibib laste suid kinni. Kuigi meediakajastus on kaugelt liialdatud sõnastuses, pean siiski tunnistama, et kahetsusväärne vahejuhtum õpetaja ja lapse vahel juhtus. Uurimine jätkub,» teatas direktor kooli kodulehel.

Praegu on teade kodulehelt eemaldatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles