Ettevõtte juht: minu silme all läks kõik tuleroaks

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Säreveres asuva DeRossi OÜ üks juhtidest sai pool tundi pärast töökohalt lahkumist häiresõnumi sissemurdmisest, kohapeale jõudnud, teatas ta päästeteenistusele juba tema silme all puhkenud tulekahjust, veerand tunni pärast polnud päästa enam midagi.

Ettevõtte ahervare juures vestlema nõustunud DeRossi OÜ üks juhtidest, Raivo Lehiste, lausus vaiksel häälel, et teisipäeval kell 18.19 saatis ta siitsamast hoonest töölaua tagant veel töökirja kolleegile. «Siis panin arvuti kokku, tuled kustu, nagu tavaliselt õhtuti töölt minnes, tegin eilegi tiiru peale ka tootmisruumidele. Panin vaheuksed kinni ja valvesireeni peale. Kõik oli rahulik,» meenutas ta. «Ka hoone selles otsas, kust tuli alguse sai. Seal on lakikamber, sealgi käisin ja panin veel ventilaatorid seisma.»

Nii jõudiski Lehiste Säreverest kolme kilomeetri kaugusel Türil elavate vanemate koju, kus ta pingelisimatel tööaegadel tavatses ööbida. Oli just sööma hakkamas, kui saabus sõnum häirekeskuselt, mis teatas sissemurdmisest Särevere tehases. See oli mõni minut enne seitset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles