Kunst sünnib nii õhukas klassiruumis kui ka vanas keldriateljees

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide huvikeskuse kunstikoolis ja huvialaringides käivad lapsed tunnevad uuest erksavärvilisest klassiruumist rõõmu. Sealsamas saab maalitundide kõrval uurida ka fotograafia saladusi.
Paide huvikeskuse kunstikoolis ja huvialaringides käivad lapsed tunnevad uuest erksavärvilisest klassiruumist rõõmu. Sealsamas saab maalitundide kõrval uurida ka fotograafia saladusi. Foto: Dmitri Kotjuh

Teisipäeval 53. sünnipäeva tähistanud Paide huvikeskus sai uuenenud maaliklassi ja keldrikorrusele ateljeeruumi. Mõlemad ruumid peaksid innustama  kunstihuvilisi loovusele ja pakkuma eneseväljendusvõimalust.

Huvikeskuse direktori kohusetäitja Anneli Suits ütles, et kunstikoolis käib 73 last. «Kõik algklassid on täis,» rõõmustas ta.

Kunstikoolis juba neli aastat õppinud Kaisa Kaldam ütles, et talle meeldib õppetöö väga. Seda meelt, et vana maaliklass oli kole, oli temagi. «Sinna polnud eriti meeldiv minna. Vana ja väsinud ruum ei tekitanud erilist inspiratsiooni,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles