Küünlaümbriste jaht käib aasta ringi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide gümnaasiumi teise klassi poisi Virko Maasiku kodus põlevad teeküünlad peaaegu iga päev. Varem prügikasti lennanud alumiiniumist ümbrised on nüüd küünlaümbriste jahile oluline täiendus.
Paide gümnaasiumi teise klassi poisi Virko Maasiku kodus põlevad teeküünlad peaaegu iga päev. Varem prügikasti lennanud alumiiniumist ümbrised on nüüd küünlaümbriste jahile oluline täiendus. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Vaevalt jõudis küünlaümbriste jaht selleks korraks läbi saada, kui Paide gümnaasiumi IIb klassi poiss Virko Maasik pani kõrvale esimesed alumiiniumist ümbrised järgmiseks aastaks.

Küünlaümbriste jahi käigus kogus Virko Maasik 8380 alumiiniumist küünlaümbrist ja oli sellega maakonna parim üksikkoguja põhikoolide I–VI klasside arvestuses. Patareisid korjas ta ka, aga neid tuli veidi üle saja.

Kokku võttis maakonnas aktsioonist osa 31 põhikoolide klassi, Virko klass kogus kokku 11 124 küünlaümbrist, mis oli maakonnas neljas tulemus. Maakonnas parim I–VI klass oli Türi põhikooli Va klass 14 125 küünlaümbrisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles