Kogukonnaselts äratab vana baraki elule

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aja kihid: kindlasti ei plaani kogukonnaseltsi liikmed maja renoveerima asudes katta seinu ja lagesid kipsplaadiga, pigem on plaanis uurida, milliseid seinakattematerjale on omal ajal kasutatud. Nii võib seinal näha ka tsaariaegset ajalehepaberit.
Aja kihid: kindlasti ei plaani kogukonnaseltsi liikmed maja renoveerima asudes katta seinu ja lagesid kipsplaadiga, pigem on plaanis uurida, milliseid seinakattematerjale on omal ajal kasutatud. Nii võib seinal näha ka tsaariaegset ajalehepaberit. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Türil Viljandi tänava ääres asuv sajandivanune baraki tüüpi korterelamu hakkab tasapisi uut hingamist saama. Türi kogukonnaseltsi eestvedamisel kujuneb sinna koht, mis koondab rohelisest mõtte- ja eluviisist huvitatud inimesi.

Kogukonnaselts sai hakatust aasta alguses ja oli juba eelmisel aastal koos käima hakanud vana maja sõprade klubi loogiline järg.

Kogukonnaseltsi üks asutajatest, Rainer Eidemiller (pildil), ütles, et vana maja sõprade klubi oli mitteametlik selts ja plaani luua MTÜ esialgu polnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles