Albu Cupi üldvõit jäi koju

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on võistlushoos absoluutvõitja Linas Kvietkauskis. Leedukas võitis ka Ennu Kotka rändkarika.
Pildil on võistlushoos absoluutvõitja Linas Kvietkauskis. Leedukas võitis ka Ennu Kotka rändkarika. Foto: Erakogu

Albu rahvamajas toimus laupäeval XV Albu Cup ja seda 70 tõstja osavõtul. Klubide arvestuses tulid võõrustajad esimeseks.

SK Vargamäe vanemtreener Ahti Uppin ütles, et võistlusel jagasid üheksas vanuseklassis poodiumikohad 11 tõsteklubi kolmest Balti riigist. «Eesti tõstjad võitsid nooremates vanuseklassides viis esikohta, leedukad said kolm esikohta ja Lätti läks üks esimene koht,» täpsustas ta. «Kahjuks vargamäelased tänavu poodiumi kõrgemale astmele ei tõusnud, aga meeskondlik üldvõit toodi kindlalt koju. Meeskonna arvestusse läks igast vanusegrupist klubi parim tulemus ja Vargamäe tõstjad esinesid ühtlaselt hästi.»

Vargamäelased olid esindatud kaheksas vanuseklassis. Kokku võistles koduvõistlusel kümme noormeest ja kaks neidu. Uppin rõhutas, et rõhk oli järelkasvul. «Võistlus oli päris mitmes vanuseklassis väga tasavägine,» lisas ta. «Meie Armas Reisel võitis kolmanda koha vanuseklassis U16, kaotades võitjale vaid kolme Sinclairi punktiga. Oleks ta kaks kilogrammi rohkem tõstnud, aga see on tagantjärele tarkus... Teised konkurendid sooritasid katsed pärast Armast ja tõstsid täpselt nii palju, et meid üle mängida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles