Suvevolle lõpetas päikesepaistes

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coolbeti suvevolle seeriavõistluse Paide etappide parimad mängijad: (vasakult) Veiko Tihemets, Sten Perillus, Margus Tepner, Nele Mangman, Gertrud Alatare ja Irene Virkoja.
Coolbeti suvevolle seeriavõistluse Paide etappide parimad mängijad: (vasakult) Veiko Tihemets, Sten Perillus, Margus Tepner, Nele Mangman, Gertrud Alatare ja Irene Virkoja. Foto: Erakogu

Kaks kuud kestnud Coolbeti suvevolle võistlussari tõmbas eelmisel nädalal otsad kokku. Ilmataat andis sooja mõnusa suveõhtu ning võistlejad said Paide tehisjärve ääres mängu täiel rinnal nautida. Kokku osales kaheksandal etapil 26 meest ja 13 naist.

Suvevolle korraldaja, Paide võrkpalliklubi juhatuse esimees Piret Reinfeld andis teada, et meesteturniiri võitsid pingelises finaalis napi eduga Veiko Tihemets, Mihkel Jago ja Indrek Tamberg. Tugeva teise koha võtsid German Tepner, Ilmar Mõttus, Viktor Karakulov.

Pingeliseks kujunes ka kohtumine kolmandale kohale, kus mõne punktiga olid paremad Margus Tepner, Viljo Jüristo ja Kalev Orgvee. Neljanda kohaga pidid leppima Kristofer Virkoja, Mikk Kallakmaa, Uku Lattik ja Taivo Kivimäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles