Aasta tervisetegu laiendab pindala

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa tervisenõukogu esimees Karit Koller andis neljapäeval Väätsa mõisas Tanel Viljatile (keskel) ja Sulo Särkinenile Türile sportlike vaba aja veetmise võimaluste rajamise eest aasta terviseteo auhinna.
Järvamaa tervisenõukogu esimees Karit Koller andis neljapäeval Väätsa mõisas Tanel Viljatile (keskel) ja Sulo Särkinenile Türile sportlike vaba aja veetmise võimaluste rajamise eest aasta terviseteo auhinna. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neljapäeval Väätsa mõisas olnud Järvamaa tervisefoorumil kuulutati välja aasta tervisetegu, kümne kandidaadi seast valis Järvamaa tervisenõukogu välja Türile Kõrgessaarde ehitatud elamuspargi ja kettagolfiraja.

Järvamaa terviseedendajatest koosnev tervisenõukogu valis aasta terviseteo salajase hindamise käigus, selgitas maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna peaspetsialist Anu Puusepp. «Kuna sel aastal oli esitatud ka ettevõtmisi, mille eestvedajate seas on tervisenõukogu liikmed, siis asjaga seonduvad inimesed punktide jagamisel ei osalenud,» täpsustas ta.

Kui mõnel aastal on võitja edestanud teisi kandidaate mäekõrguselt, siis tänavu said kaks tegu peaaegu võrdselt punkte: sportliku vaba aja veetmise kompleksi, Kõrgessaarde ehitaud elamuspargi ja kettagolfiraja ning suitsuvaba Järvamaa haigla. «Lõpuks edestas sportliku vaba aja veetmise kompleks haiglat kahe punktiga,» lisas Puusepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles