Tarbjal saab korteri saja euroga

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi praegu vohab Tarbja külas Järve tee 6 asuva maja ümber umbrohi ja hoone välisilmegi pole kiita, leiab maja loodetavasti peatselt uued asukad, kes ka elamu heakorra eest hoolitsevad.
Kuigi praegu vohab Tarbja külas Järve tee 6 asuva maja ümber umbrohi ja hoone välisilmegi pole kiita, leiab maja loodetavasti peatselt uued asukad, kes ka elamu heakorra eest hoolitsevad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui kevadel tekitas üleriigilises meedias tormi see, et Viisusse sai osta elamispinna ühe euroga, siis nüüd pakub Mäo põllumajandusühistu kortereid 100 euro eest.

Sellest, et Mäo PÜ on huvitatud tühjadele korteritele omanike leidmisest, kirjutas Järva Teataja juba 2005. aastal. Toona oli küla kortermajades asuvast saja neljakümne kuuest elamispinnast erastatud kolmandik, kuid põllumajandusühistu juhatuse esimees Toivo-Mart Rebane kurtis siis, et loodud pole ühtegi majaühistut. Ta avaldas ka lootust, et potentsiaalsed korteriomanikud on Tarbjale kolimisest huvitatud, sest nii asukoht kui ka korterite hind on soodne.

Nüüd, kaheksa aastat hiljem, on põllumajandusühistu taaskord pakkumas võimalust neile, kes soovivad Tarbjale elamispinna soetada. Järve teel asuvas 18 korteriga majas on pakkuda kolm ühetoalist, üks kahetoaline, seitse kolmetoalist ja neli neljatoalist korterit. Olenemata sellest, kas ostja soovib vaid ühetoalist või hoopis neljatoalist elamispinda, tuleb tal selle eest välja käia sümboolne summa – 100 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles