Uutel eluradadel sõitev telereporter

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Enda hinnangul tagasihoidlik, aga töötab teles; enda ütlusel kaalutlev, samas sõidab tsikliga; sõnas «mis must ikka rääkida», ent juttu jagus – paradoksaalne paidelane Virgo Pärn (42) jõuab igasse kodusse TV3 uudiste kaudu.

Tema praegust eluperioodi võiks võrrelda tsunamiga, mil meri tõmbub esmalt tagasi, et siis täie hooga vastu kaldaid lüüa. Aprillis lahkus ta Kuma raadiost, kus töötas selle algusaastaist. Üsna kindel on ka otsus loobuda diskoritööst, mida Virgo on 80ndate lõpust saadik järjepidevalt teinud. «Eks asjad ammendavad end lõpuks,» sõnas ta ise, teadmata, mis on järgmised suured ettevõtmised, olles kindel, et miski on igal juhul tulekul.

Mõistagi pole lihtne igal nädalavahetusel sõita erinevasse Eestimaa nurka ja seal varahommikuni muusikat mängida. «Aitab küll!» sõnas Virgo diskoritöö kohta. Igal nädalavahetusel ööklubis purjus inimestega lällata pole meeldiv. Klubikultuur on ka nagu ta on. «Klubis võiks ikka klubimuusika olla,» sõnas ta, aga nüüd on kombeks, et inimesed käivad ja küsivad muudkui soovilugusid, mida võiks Virgo ütlusel sama hästi ka raadiost kuulata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles