Sõiduautotehniku oskused väärisid teist kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Innove

Reedel ja laupäeval selgus Pärnumaa kutsehariduskeskuses parim sõiduautotehnik, kelleks sai Tartu kutsehariduskeskuse õpilane Janari Zirk, teisele kohale tuli Ivar Järve (pildil) Järvamaa kutsehariduskeskusest ja kolmandaks Kevin Lepp Pärnumaa kutsehariduskeskusest.

Pärnumaa kutsehariduskeskuse kutseõpetaja Priit Auväärti hinnangul olid tulemused ootuspärased. «Kõige raskemaks osutus elektriskeemi mõõtmine ja koostamine ning võistlejad said suurepäraselt hakkama mootori ülesannetega. Väga head tulemused elektri ülesandes eristasid ka esikolmikut teistest,» lausus ta.

Sõiduautotehniku võistlus koosnes viiest osast. Esmalt tuli võistlejatel sooritada teoreetiline test. Seejärel kontrollisid nad veermikku, vahetasid korrektselt sõiduauto rehvi, kontrollisid sisepõlemismootori süsteeme ja lõpetuseks koostasid elektriskeemi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles