Viimane lahing tuleb sügisel

Tiit Reinberg
, Järva Teataja peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile tutvustasid haridus- ja teadusminister Jürgen Ligile Järvamaa kutsehariduskeskust arenguosakonna juhataja Valev Väljaots (keskel) ja Paide linnavolikogu esimees Peeter Saldre (vasakul).
Eile tutvustasid haridus- ja teadusminister Jürgen Ligile Järvamaa kutsehariduskeskust arenguosakonna juhataja Valev Väljaots (keskel) ja Paide linnavolikogu esimees Peeter Saldre (vasakul). Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile avalikustas haridusministeerium, et on nõus rajama Paidesse riigigümnaasiumi üksnes kutsehariduskeskuse territooriumile. Selle plaaniga peab nõustuma ka linnavolikogu, kus üksmeelt  ei paista.

Eile Paidet külastanud haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi avalikustas siinsetele omavalitsusjuhtidele ministeeriumi plaani rajada riigigümnaasium Järvamaa kutsehariduskeskusse.

Ligi märkis, et Posti tänavale ministeerium gümnaasiumi tegema ei hakka, sest see läheks liiga kulukaks nii ajalises kui rahalises arvestuses. «See Posti variant ei tööta,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles