Õnnetusterohkel teelõigul läheb lahedamaks

Kuido Saarpuu
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi-Allikul korrusmajade juurde viival ristmikul juhtunud liiklusõnnetuste puhul pole vahet ei aastaajal ega kellaajal. 2014. aasta jaanuaris sõitis BMW tagant sisse Volkswagenile (pildil).
Türi-Allikul korrusmajade juurde viival ristmikul juhtunud liiklusõnnetuste puhul pole vahet ei aastaajal ega kellaajal. 2014. aasta jaanuaris sõitis BMW tagant sisse Volkswagenile (pildil). Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pärnu–Rakvere maantee ja Türi-Alliku korrusmajadeni viiva tee ristumiskohas pole läinud mööda aastat, kui seal poleks liiklusõnnetust juhtunud. Nüüd tundub, et kohalike palveid on kuulda võetud.

Maanteeameti ida regiooni liikluskorralduse osakonna peaspetsialist Andrus Guutmann ütles, et Pärnu–Rakvere–Sõmeru maantee Türi-Alliku ristmiku ümberehituse põhjus on just liiklusõnnetused, nagu tagant otsasõidud vasakpöörajatele. «Sinna projekteeritakse ja ehitatakse vasakpöörde rada või möödapõike laiendus. Objekt on valitud liiklusõnnetuste statistika ja liiklussageduse alusel. Ehitus on kavas pärast projekti valmimist 2016. aastal,» selgitas ta.

Kohalikud kurdavad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles