Raskejõustiklased tõid kastanid tulest välja

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa Matimehed võitsid Jõu maadlusmeistrivõistlustelt vabamaadluses Järvamaale esikoha. Pildil on Ragnar Kuurmaa (sinises) maadlemas kehakaalus kuni 46 kg ühe Lääne-Virumaa poisiga. Matš lõppes vastase üleolekuga.
Järvamaa Matimehed võitsid Jõu maadlusmeistrivõistlustelt vabamaadluses Järvamaale esikoha. Pildil on Ragnar Kuurmaa (sinises) maadlemas kehakaalus kuni 46 kg ühe Lääne-Virumaa poisiga. Matš lõppes vastase üleolekuga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nädalavahetusel spordiliidu Jõud tõstmise, maadluse ja sangpommitõstmise meistrivõistlustel polnud maakonna sportlastel häbeneda midagi. Kõrgeid kohti võitsid nad nii üksikult kui ka üldkokkuvõttes.

Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring andis teada, et laupäeval Albus peetud tõstevõistlustel tuli Järvamaa esindus esimeseks, sama juhtus pühapäeva Paide E-Piima spordihallis vabamaadlejatega.

Üleeile Järva-Jaanis olnud sangpommivõistlustel jäi järvalaste saagiks kokkuvõttes neljas koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles