Vilistlased naasid kodukooli

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval Paide kultuurikeskuses olnud õppeaasta avaüritusel tutvustati ka vastseid õpetajaid. Maris Kurvits (vasakul) ja Ele Orlovski olid samuti nende seas, täiendades uuel õppeaastal Järva-Jaani kooli õpetajate rivi.
Teisipäeval Paide kultuurikeskuses olnud õppeaasta avaüritusel tutvustati ka vastseid õpetajaid. Maris Kurvits (vasakul) ja Ele Orlovski olid samuti nende seas, täiendades uuel õppeaastal Järva-Jaani kooli õpetajate rivi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Enne uut õppeaastat pole koolijuhtide suurim mure pigem mitte see, millist värvi võõbata geograafiaklassi seinad või kas eelarvesse mahub akende vahetus, vaid hoopis see, kas klasside ette ikka õpetajaid jagub.

Järva-Jaani gümnaasiumi direktor Raigo Prants möönis, et tõepoolest tuleb iga uue õppeaasta eel kõvasti pingutada, et koolis ikka pedagooge jaguks.

Kuigi 1. septembril, mil koolikell helistab sisse uue õppeaasta, on Järva-Jaani koolis selles suhtes kõik korras, siis Prants märkis, et kergendatult välja hingata ta siiski päris ei saa. «Praegu on tõesti kõik korras, aga edasi peab ka mõtlema,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles