Mundrikandja loob Aravetele laste mängutoa

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aravete koolimaja klassiruumides lastele mängutoa avav Ingrit Kupits on küll endise mundrikandjana läbinud sõduri aluskursuse, kuid käskluste jagamise asemel tahab ta lastele pakkuda võimalust loovalt mängida.
Aravete koolimaja klassiruumides lastele mängutoa avav Ingrit Kupits on küll endise mundrikandjana läbinud sõduri aluskursuse, kuid käskluste jagamise asemel tahab ta lastele pakkuda võimalust loovalt mängida. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Üheksa aastat Tapal sõjaväes mitmel ametikohal töötanud Ingrit Kupits otsustas teha kannapöörde ja avada Aravetel lastele mängutoa, kus ei hakka kuulma käsklusi «Joondu!», «Valvel!», «Sammu marss!».

Tallinna lähedalt Rae vallast pärit Ingrit Kupits kolis kaks aastat tagasi koos perega Aravetele selleks, et oleks lähem käia tööl Tapa sõjaväeosas. Viieaastase poja ja peagi kolmeseks saava tütre kõrvalt on Kupitsal aktiivset mundrikandja staaži viis aastat.

Algul endises Kirde kaitseringkonnas sideoperaatorina, siis vähest aega õhutõrjepataljonis rühmavanemana ning lõpuks pioneeripataljonis varustuse peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles