Suusatajad olid jälle mitu päeva rakkes

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RR suusaklubi noored Karmel-Lota Oro (vasakult, N11 klassis 14. kohal), Kerli Kleitsman (11.), Christina Rohi (10.) ja Anete-Liselle Kirsipuu (28.) noortesarja teisel osavõistlusel. Võistlusmelu ja grupifotod.
RR suusaklubi noored Karmel-Lota Oro (vasakult, N11 klassis 14. kohal), Kerli Kleitsman (11.), Christina Rohi (10.) ja Anete-Liselle Kirsipuu (28.) noortesarja teisel osavõistlusel. Võistlusmelu ja grupifotod. Foto: Annika Rohi

Laupäeval Otepääl peetud Eesti noorte meistrivõistlustel ja pühapäeval Mammastes olnud noortesarja etapil olid rajal ka Järvamaa suusaklubi noored, kellest mõnelgi õnnestus sõita end medalile.

RR suusaklubi treener Raido Rohi sõnas, et talvisematest oludest on suusatajate ettevalmistuses olnud juba parajalt palju kasu. «Oleme saanud Valgehobusemäel hea suusaga sõita ja see on tulnud abiks,» sõnas ta.

Rohi lisas, et meistrivõistlustel nad medalit küll ei saanud, kuid jäid sellest ilma päris napilt. «N16 klassis jäi Karoliina Tõnissonil pronksist puudu 11 sekundit,» täpsustas ta. «M16 klassis oli medalis kinni ka Aron Ott, kes sõitis teise-kolmanda koha peale, ja alles viimasel ringil venis vahe sisse. Ta sai kas «haamri» või polnud veel vastupidavust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles