UEFA karikate ringreis jõuab Paide mängule

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskonna ja Tallinna FC Flora homne mäng pole üheski mõttes tavaline. Sel põhjusel ootavad korraldajad staadionile suurt hulka pealtvaatajaid, et debüüthooaja, 2009. aasta publikurekord purustada.
Paide linnameeskonna ja Tallinna FC Flora homne mäng pole üheski mõttes tavaline. Sel põhjusel ootavad korraldajad staadionile suurt hulka pealtvaatajaid, et debüüthooaja, 2009. aasta publikurekord purustada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Juba homme õhtul kell seitse algab Paide linnastaadionil üks väga eriline jalgpallimäng, kus esitletakse Euroopa klubijalgpalli ihaldatuimaid karikaid, on jalgpallifestival ja vähiravi toetuseks särkide oksjon.

Seitsmes Eesti linnas 20. juulist 12. augustini kestva UEFA karikate ringreisi kaudu toetatakse vähiravifondi «Kingitud elu».

Kõigil Premiumi liiga klubide kodumängudel, kus Euroopa klubijalgpalli ihaldatuimad karikad väljas on, kogutakse annetusi vähiravifondi toetuseks, lisaks annavad klubid fondi pool piletimüügitulu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles