25 000 eurot paneb Roosna-Allikul rattad käima

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline näeb välja Roosna-Allikule plaanitav trikiratturitele ja rulatajatele mõeldud rada, mis plaanitakse ehitada kortermajade juurde. Kaasava eelarve hääletusel pälvis see 121 häält.
Selline näeb välja Roosna-Allikule plaanitav trikiratturitele ja rulatajatele mõeldud rada, mis plaanitakse ehitada kortermajade juurde. Kaasava eelarve hääletusel pälvis see 121 häält. Foto: Facebook

Sel sügisel said Paide linna kodanikud võimaluse kaasava eelarve üle arvamust avaldada ja projekte esitada.

Varem polnud Paide linn kaasavat eelarvet rakendanud ja linlased vaatasid kadeda pilguga Türi poole, kus paaril eelneval aastal on eelarveraha eest üht ja teist juba ära tehtud.

Kuni eelmise neljapäevani püüdsidki kaaslinlaste hääli kuus eraisikute ja MTÜde esitatud kavandit. Nii näiteks soovisid noored rajada rattarada Roosna-Allikule, peatselt tegevuse lõpetavas ujulas näevad noored paidelased edaspidi hoopis siserulaparki ja noortekeskust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles