Võrkpallinoored jõudsid teha veel viimase võistluse

Anne Põder
Copy
Paides peetud VI–IX klasside võrkpalli kooliliiga eelfinaalis kolme parima hulka jõudnud võistkonnad: (keskel Rakvere reaalgümnaasium I koht, (paremal) Paide Hillar Hanssoo põhikool II koht ja (vasakul) Põltsamaa ühisgümnaasium III koht.
Paides peetud VI–IX klasside võrkpalli kooliliiga eelfinaalis kolme parima hulka jõudnud võistkonnad: (keskel Rakvere reaalgümnaasium I koht, (paremal) Paide Hillar Hanssoo põhikool II koht ja (vasakul) Põltsamaa ühisgümnaasium III koht. Foto: Piret Reinfeld
  • Narva võistkonnad jäid tulemata
  • Paide neiud teenisid välja koha finaalis
  • Mängud kujunesid küllalt tasavägiseks

Eelmisel neljapäeval kogunesid VI–IX klasside kooliliiga Ida regiooni võrkpallivõistkonnad Järvamaale eelfinaali, et selgitada finaali pääsejad. Neidude võistkonnad kohtusid Paide Hillar Hanssoo põhikoolis ja noormehed mängisid kohad selgeks Väätsa tervisekompleksis.

Järvamaa spordiliidu koolispordi projektijuht Piret Reinfeld andis teada, et kuigi esialgu oli nii neidude kui ka noormeeste võistkondi üles antud viis, jõudis neist kohale vastavalt neli ja kolm. «Neidude arvestuses jäid tulemata Narva võrkpallurid ja noormeeste konkurentsist jäid eemale samuti Narva ja kätte saamata jäänud teabe tõttu kahjuks ka Kadrina noormehed,» täpsustas ta.

Reinfeld märkis, et neljast Eesti regioonist pääses finaalturniirile kaheksa parima hulka kaks võistkonda. «Seega olid heitlused tulised ja edasipääsu nimel tuli pingutada,» sõnas ta.

Noormeestest mängisid end finaali Põltsamaa ühisgümnaasium ja Jõhvi vene põhikool. Kolmanda kohaga pidid leppima võõrustajad.

Neidudest võidutses Rakvere reaaalgümnaasium, kes oli Reinfeldi hinnangul teistest võistkondadest ikka peajagu üle. «Teisele kohale käisid tasavägised mängud, kust meie rõõmuks väljusid parimatena Paide Hillar Hanssoo põhikooli neiud, kes teenisid sellega koha finaalturniirile,» ütles ta.

Kolmanda kohaga lõpetasid Põltsamaa ühisgümnaasiumi võrkpallurid ja neljanda kohaga läksid koju Jõhvi põhikooli neiud.

Võistlejaid autasustati medalite ja Super Skyparki auhinnakotiga. Reinfeld tänas kõiki osalejaid, kes sel ajal juba kergelt õhus olnud ohust hoolimata tulid sporti tegema. «Loodan, et ülemaailmne haigusepuhang ei jäta päris ära võistkondade finaal­turniiri, mis peaks tulema aprilli lõpus, kuid võib nüüd muidugi veidi edasi nihkuda,» lausus ta. «Igal juhul on finalistid valmis esimesel võimalusel Eesti parimaid koolivõrkpallureid välja selgitama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles