Tänavakorvpallisarja avaetapp jäi tagasihoidlikuks

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakorvpallisarja avaetapi finaalmängu pidasid maha meeskonnad Ossinovski (valged särgid, palliga Oskar Tammejõe, vasakul Mirko Oja ja keskel Meelis Matkamäe) ja Jott (vasakul Jorma Uusmaa ja paremal Erki Pellja, pildilt puudub Ott Koobas). Võitis Ossinovski.
Tänavakorvpallisarja avaetapi finaalmängu pidasid maha meeskonnad Ossinovski (valged särgid, palliga Oskar Tammejõe, vasakul Mirko Oja ja keskel Meelis Matkamäe) ja Jott (vasakul Jorma Uusmaa ja paremal Erki Pellja, pildilt puudub Ott Koobas). Võitis Ossinovski. Foto: Silvi Lukjanov.

Tänavakorvpallisarja «Paide suvi» pühapäevasest avaetapist võttis osa 35 korvpallisõpra, mida on eelmise aasta populaarsemate osavõistlustega võrreldes üle kahe korra vähem.

KK7 tegevjuht Viljar Pennert kinnitas, et avaetapil oli pallureid tõesti vähem kui sarjas tavaliselt. «Mänguilm oli päris hea, kuid osalejate vähesuse põhjused on erinevad,» lausus ta. «Kui tavaliselt on Paide Viking Window välja pannud kolm tiimi, siis sel korral polnud ühtegi. Ka teised jäid erinevatel põhjustel kõrvale. Seevastu oli kohal paar Ambla ja Väätsa mängijat ning üks Tallinna noortevõistkond, kes mängis meestega väga tublilt.»

Lahja osavõtu üheks põhjuseks pakkus Viljar Pennert suveürituste paljusust. «Mis seal ikka, põhitähelepanu on meil pööratud siiski noortele. Kui eelmisel aastal oli neile üks vanuseklass, siis sel aastal on neid kaks,» selgitas ta. «Noorte osavõtuga võib rahule jääda ja kuigi seisud olid ühepoolsed, oli tuliseid emotsioone palju. Mitmele noorele oli see esimene tänavakorvpallivõistlus ja nad andsid endast kõik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles