Linnameeskond pressib end esiviisikusse

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premiumi liiga suurim väravakütt Vjatšeslav Zahovaiko tõi Paide linnameeskonnale olulisi võidupunkte ka viimasest mängust Rakvere Tarvaga (paremalt teine).
Premiumi liiga suurim väravakütt Vjatšeslav Zahovaiko tõi Paide linnameeskonnale olulisi võidupunkte ka viimasest mängust Rakvere Tarvaga (paremalt teine). Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Jalgpalli Premiumi liigas palliv Paide linnameeskond on alustanud viimast ringi kahe võiduga. Liiga suurima väravaküti abil on meeskonnal punkte nüüd sama palju kui viiendat kohta hoidval Sillamäe Kalevil.

Nii laupäevases võidumängus Pärnu linnameeskonnaga kui ka esmaspäevases kohtumises Rakvere Tarvaga osutus Paide linnameeskonna päästjaks Vjatšeslav Zahovaiko, kes on oma 17 tabamusega ka meistriliiga suurim väravakütt.

Kui meistriliiga kolmanda ringi lõpetas linnameeskond  Pärnule 1 : 3 kaotusega, siis kodustaadionil võitis ta sama vastast 4 : 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles