Võrkpalliklubi võttis endale ülikõrge eesmärgi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval oma kolmandat meistriliiga hooaega alustavas Järvamaa võrkpalliklubis on palju uut. Peatreener Laimons Raudsepa soov on viia klubi Eesti parimate hulka.

Laimons Raudsepp on löönud Järvamaa võrkpalliklubiga esimese hooga käed kolme aasta peale. «Sportlikest eesmärkidest rääkides sihime kõrgele ja kaugele. Miks mitte jõuda kolme aasta jooksul Eesti võrkpallis kõige kõrgemale tasemele,» arutles ta. «Mul on igat karva Eesti meistrivõistluste medaleid, kuid treenerina ei ole ma kunagi tulnud Eesti meistriks.»

Meeskond on Raudsepa ütlust mööda kokku pandud nende võimaluste järgi, mis klubil kasutada on. «Juurde on tulnud üks Eesti andekamaid mängijaid Martti Rosenblatt. Tema peaks olema see vedur, kes meeskonda veab. Meil on kogenud mängijad Virko Vantsi ja Martin Ruul. Uute mängijatena on meeskonnaga liitunud vennad Villu ja Johan Vaher. Loodetavasti üsna pea paraneb vigastusest Helar Jalg. Meil on hulk mängijaid, kes võiksid teha häid esitlusi,» tutvustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles