Eeva Talsi julgustab publikut kaasa plaksutama

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk / Postimees

Ansambli Curly Strings koosseisus end eestlaste südameisse laulnud blondi juuksepahmakaga Eeva Talsi (pildil) tuleb järgmisel nädalal Paidesse, kuid hoopis mõtlikumate ja jõulueelsesse aega hästi sobivate lugudega. Varakevadel ilmus Eeva Talsi ja Juhan Aru koostööst plaat «Vähemalt täna», millelt kõlavaid lugusid Paide kirikus kuulebki.

Jõulud on artistidele enamasti kõige kibedam tööaeg. Olete paar aastat tagasi ühes intervjuus öelnud, et meil (Curly Stringsil – toim) isegi ei ole jõulutuuri, mis on hästi tore, sest siis me puhkame jõulude ajal. Kas sel aastal jääb ikka tuuri ja teiste ülesastumiste kõrvalt aega enne pühi puhata?

Sel aastal enne pühi tõesti puhata ei jõua, aga see-eest pühade ajal ja uue aasta alguses jõuab küll ja veel! Eriliselt meeldib mulle aktiivne puhkus ja talvisel ajal näiteks suusatamine. Mida rohkem värsket õhku, seda parem!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles