Balletistuudio säras laval esimest korda

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeva õhtul puperdasid  Paide balletikooli suurte ja väikeste tantsijate südamed ärevusest, sest ees ootas esimene tõsisem etteaste kultuurikeskuse laval. Ettekandele tuli balletiõpetaja Sanna Kondase omaloomingukava «Unistus saab teoks».

Täiskasvanute balletirühma tantsija Heilika Nugis tunnistas, et sügisel balletitundidega alustades vaatasid nad kõik Eesti Rahvusballeti endist tantsijat Sanna Kondast kahtlustava pilguga, kui ta rääkis oma kavast minna balletietteastega esinema. «Me ei uskunud, et see meie taseme juures üldse võimalik on,» sõnas ta.

Ega nad väga vastu ka ajanud ja kevadeks oligi etteaste valmis. Nugise ütlust mööda arvestab see kenasti naiste võimeid ja põhineb tundides õpitul. «Püüdsime kõik anda endast parima, et poleks piinlik vaadata. Ise tundsime küll, et galakontserdil tuli kõik hästi välja ja tegime oma senise parima esituse,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles