Maakohas ruulib aeroobika

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koerus piitsutab naisi oma eeskujuga kaks korda nädalas aeroobikatundides takka Anne-Ly Pihlak. Nii nagu pole tema neli last toonud treeningutesse pikemat kui mõnekuulist pausi, pole aeg suutnud muuta ka treeningu nimetust.
Koerus piitsutab naisi oma eeskujuga kaks korda nädalas aeroobikatundides takka Anne-Ly Pihlak. Nii nagu pole tema neli last toonud treeningutesse pikemat kui mõnekuulist pausi, pole aeg suutnud muuta ka treeningu nimetust. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ligi 30 aastat aeroobikatreenerina tegutsenud Anne-Ly Pihlak teab, et maakohas ei too naisi treeningule poppide nimetustega stiilid, nagu Bodypump, Stretching või ringtreening, vaid vajadus oma keha eest hoolt kanda.

Koerus piitsutab naisi oma eeskujuga kaks korda nädalas aeroobikatundides takka Anne-Ly Pihlak ja nii juba 26 aastat. «Pärast keskkooli lõpetamist Tallinnas suunas elu mind 19aastasena Koeru. Olin Tallinnas kooli kõrvalt käinud aeroobikatreeningutel ja kuidagi kujunes nii, et õige varsti andsin ka Koerus keskkooli tüdrukutele aeroobikat,» meenutas ta.

Maakohas ei tasu poosetada

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles