Järvajaanilanna hullas Itaalias Porchedega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Järvalanna Kerli Talkis sai rahvusvahelisel Martini võistlusel auhinnaks luksusreisi Itaaliasse, kus ta sel nädalal võistles ka Martini võidusõiduvärvides sportauto Porsche 911 nimel.

Neljapäeval õhtul selgus, et autot auhinnamängu finalist Kerli Talkis küll ei võitnud (see läks sel korral Ukrainasse), kuid juba reis ise on olnud unustamatu. «Reisikogemus on sõnulseletamatu. Mulle on antud võimalus kogeda asju, millest ma poleks kunagi osanud unistadagi,» lausus ta.

Nii on Talkis saanud Itaalias sõita kolme erineva Porchega aja peale slaalomit. «Slaalomis sai tublisti ka meesterahvaid seljatatud ja häid tulemusi tehtud,» muljetas ta. «Sõita Itaalias kuulsal ja kiirel Monza ringrajal koos Ben Collinsi alias Stigiga (anonüümne rallisõitja BBC maailmakuulsas autosaates «Top Gear» – toim), ja mis veel parem – istuda F1 vormeliautos ja nautida roolis kiirusi, mida mujal kogeda pole lihtsalt võimalik...sõnadest jääb puudu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles