Paide tantsijad pääsesid lõppvõistlusele

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Laine seatud tantsuga «Tuli meie õue peale» pääses Paide gümnaasiumi rühm Keerutajad žürii hinnangul otse lõppvõistlusele, mis on aprillis Jõhvi kontserdimajas.
Andre Laine seatud tantsuga «Tuli meie õue peale» pääses Paide gümnaasiumi rühm Keerutajad žürii hinnangul otse lõppvõistlusele, mis on aprillis Jõhvi kontserdimajas. Foto: Dmitri Kotjuh

Pühapäeval oli Paide kultuurikeskuses festivali «Koolitants 2016» maakondlik tantsupäev, millest võtsid osa Järva-, Rap­la-, Viljandi- ja Jõgevamaa väikesed ja suured tantsijad. Kahe tunni vältel nägi laval 29 kava.

Järvamaa tantsijatest lõppes õhtu kõige edukamalt Paide gümnaasiumi rühmale Keerutajad, kelle esitatud tants «Tuli meie õue peale» vääris žürii hinnangul pääsu otse lõppvõistlusele, mis on aprillis Jõhvi kontserdimajas.

Tantsurühma Keerutajad juhendavad Helen Trug ja Malle Nööp. «Hoogne ja lahe tants, naeratus, emotsioon, ka poistel. Nii põhjendas meile žürii,» nimetas Helen Trug Keerutajate edu põhjusi. Loomulikult olid otsusest kuuldes üllatunud ühtviisi nii juhendajad kui ka tantsijad, ent pidutseda ja tähistada Helen Trugi ütlust mööda vähemalt esialgu aega pole. «Mis sa siin ikka tähistad. Harjutame tantsu veel paremaks, et aprillis tasemel olla,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles