Imaverre kerkib täiesti uus kauplus

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esmaspäeval löödi Imaveres kopp maasse Viljandi maantee äärde jääval krundil, kuhu järgnevatel kuudel kerkib jaeketi Meie Toidukaubad uus kauplus. Kohalikud plaksutavad selle üle käsi, sest on suuremat poodi oodanud juba kümme aastat.

Eestis 65 Meie Toidukaupade poodi omava RR Lektuse juhataja Rein Reinvee ütles, et Imaverre investeerida andis ettevõttele julgust kolm tähtsat asjaolu. «Imavere on kaunis Eesti paik, vallavalitsus on koostöövalmis ning asukoht liiklustiheda maantee ääres on igati sobiv,» täpsustas ta.

Järgmisel aastal oma 25. tegevusaastat tähistav ettevõte on Eesti üks väiksemaid jaekette. Rein­vee märkis, et aasta-aastalt on aina rohkem kliente märganud Meie Toidupoodide soodsaid hindu ja ostlemise kiirust. «See on andnud ka julguse valdkonnas jõuliselt edasi tegutseda,» lausus ta. «Rõhutame alati, et Meie Toidukaupades säästad aega, sest meil on lühim tee parklast piimapakini.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles