Esimesse mentorklubisse kogunes 14 ettevõtjat

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesel mentorklubi kogunemisel õpetab koolitaja Lauri Abel harjutuse abil, kuidas saavutada head tulemust edukast meeskonnatööst.
Esimesel mentorklubi kogunemisel õpetab koolitaja Lauri Abel harjutuse abil, kuidas saavutada head tulemust edukast meeskonnatööst. Foto: Dmitri Kotjuh

Mitu korda katsetatud, kuid esimest korda kokkusaamiseni jõudnud mentorklubisse kogunes eile Eistvere mõisasse 14 maakonnas tegutsevat ja alustavat ettevõtjat. Nende seas nii tootjaid kui ka teenusepakkujaid, enam kui kümne töötajaga ettevõtteid ja väiksemaidki.

«Kõige tähtsam on, et alustasime. Küll siit saab nüüd areneda, nii osalejate arvult kui ka osavõtjate arvamusjõult,» sõnas mentorklubi organisaator, Järvamaa arenduskeskuse ettevõtluskonsultant Saima Piisner.

Sama meelt oli ka toitlustusettevõtte Pizzakiosk juht Kurre Ehrnsten, kelle meelest saab sellistest kogunemistest ainult võita. «Ainuüksi koolitajatena on tulemas mitmeid tipptegijaid, kelle kuulamiseks tuleb muidu sõita Tallinnasse, rääkimata sellest, et me saame selle kõik tasuta,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles