Haiglast ei pääse mööda ka nutimatkal

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avastusrajal küsimustele vastamine ja ülesannete täitmine pakkus parasjagu elevust. Pildil vasakult tervisenõukogu liikmed Maire Raidvere, Karit Koller, Elo Öösalu (tagaplaanil) ja Anu Puusepp.
Avastusrajal küsimustele vastamine ja ülesannete täitmine pakkus parasjagu elevust. Pildil vasakult tervisenõukogu liikmed Maire Raidvere, Karit Koller, Elo Öösalu (tagaplaanil) ja Anu Puusepp. Foto: Birgit Itse /Järva Teataja

Neli kilomeetrit kõndida on igav. Põnevamana tunduva nutiseadme võib nüüd õue kaasa võtta, sest Paide ja Türi avastusradadega tutvumiseks läheb seda tarvis.

Mis asi on keskkonnaameti loodud interaktiivne avastusrada, mille kasutuseks läheb tarvis nutiseadmeid, tahtis teada ka Järvamaa tervisenõukogu. Üsna kiiresti sai ettevõtmine ristitud nutimatkaks.

Otsustasime Paide raja katsetuse kasuks nii jalgsi kui ka ratastega. Nõukogu üheksast liikmest viis, lisaks mõni pereliige, kogunes pühapäeva õhtutundidel Paide kultuurikeskuse parklasse ajal, mil suur osa paidelastest ilmselt polnud veel suvilatest-maakodudest linna saabunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles