Kümnelapselisest perest pärit spordipoiss lõpetab ajateenistuse Paides

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ämaris paikneva Toetuse väejuhatuse logistikapataljoni ajateenija, Roosna-Allikult pärit Heigo Tarasov (esiplaanil) saab oma 11 kuud kestnud teenistuse lõpetada Paides. Maakonnakeskusse tõi noormehe nädala alguses alanud Eesti kaitseväe suurõppus Kevadtorm.
Ämaris paikneva Toetuse väejuhatuse logistikapataljoni ajateenija, Roosna-Allikult pärit Heigo Tarasov (esiplaanil) saab oma 11 kuud kestnud teenistuse lõpetada Paides. Maakonnakeskusse tõi noormehe nädala alguses alanud Eesti kaitseväe suurõppus Kevadtorm. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui Toetuse väejuhatuse logistikapataljoni ajateenija Heigo Tarasov (22) Paide endise piimakombinaadi territooriumil telke katva maskeerimisvõrgu alt välja tuleb, on ta üks paljudest vormis võitlejatest. Killuvest seljas, rakmed ümber, kiiver vööl kõlkumas ja automaat käes.

Võõras on see noormees vaid esmapilgul, siis, kui päike varjutab talle näkku maskeerimisvõrgu mustrit. Heigo Tarasov on pärit Roosna-Alliku vallast Viisu külast, Vargamäe spordiklubile klassikalises tõstmises au ja kuulsust toonud spordipoiss, kümnelapselise pere vanuselt eelviimane võsu – ühesõnaga läbinisti oma.

Üksnes juhus on see, et Ämaris asuvas logistikapataljonis aega teeniv Tarasov saab oma 11 kuud pika teenistuse lõpetada Paides Eesti kaitseväe suurõppusel Kevadtorm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles