Torm tegi küladele karuteene

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patsipunumisel ja näomaalinguil oli pidev järjekord.
Patsipunumisel ja näomaalinguil oli pidev järjekord. Foto: Erakogu

Laupäeval Türi vallas Kabalas peetud Järvamaa külade päevale tegi torm mõneti karuteene: korraldajate hinnangul jäid kümned inimesed ilmselt ilma tõttu koju.

Külade päeva üks korraldajaist, Riina Trumm, sõnas, et kui esialgu oodati osalema üle 200 inimese, siis registreerimislehtede järgi võttis tegevustest osa umbes 150 inimest. Ta täpsustas, et päevase kontserdi ajal oli saal siiski puupüsti rahvast täis ja huvilisterohked olid ka töötoad. «Patsipunujad ja näomaalijad ei saanud vist hetkegi puhata, lapsed olid pidevalt järjekorras,» vahendas ta. Vaid alpakad jäid tormi tõttu koju.

Otsus viia külade päev Kabala pargist rahvamajja sündis laupäeva keskpäeva paiku, kui selgus, et tugeva tuule ja vihma tõttu ei saa kinnitada maasse telke. «Tundub, et inimesed leidsid meid rahvamajast üles, jagasime infot Facebookis ja helistasin ka küladesse, kust teadsin esindusi tulevat,» ütles Trumm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles