Tantsuõpetaja ehitas Tallinna loomaaiale kiviaia

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türilane Arvo Saad on suvel hooajatööna ladunud kiviaedu juba tosin aastat.
Türilane Arvo Saad on suvel hooajatööna ladunud kiviaedu juba tosin aastat. Foto: Erakogu.

«Muidugi olen rõõmus, et võitsin kõiki neid paljusid konkurente, kes tahtsid Tallinna loomaaiale kiviaeda ehitada!» ütles türilane Arvo Saad. «Ma polnud ka kõige odavam pakkuja, nii et valik pidi tehtama eelmiste tööde järgi ja see teeb tunde veel eriti uhkeks.»

Kuigi Järvamaal tuntakse Arvo Saadi rohkem kui seltskonnatantsude õpetajat, on ta suvel hooajatööna ladunud kiviaedu juba tosin aastat. Nii oli Tallinna loomaaia 80meetrine aed talle mahult pigem üks keskmisi ettevõtmisi.

Saadi selgitusel tegi töö eriliseks loomaaia kui koha tuntus, magusaks võit konkurentide üle ja meeldivaks selle eest makstud kopsakas tasu. «Meie osa loomaaia lastealale valmivast lammaste aiast ehk siis kiviaed valmis kopamehega koostöös kümne päevaga, edasi teevad teised sellele roigasaia ja haljastuse ning kõik ehitajad lubati siis kutsuda pidulikule avamisele, siis näen ka lõplikku tulemust,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles