JOKA orienteerujad tõestasid taas oma tublidust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste sprindivõistluse esikolmik.
Naiste sprindivõistluse esikolmik. Foto: Siiri Poopuu

Eesti meistrid orienteerumise sprindis, sprinditeates ja öises orienteerumises selgusid Räpinas ja Nohipalos. Järvamaa orienteerujad olid võistlustel edukad ja koju tuldi mitme medalivõiduga.

JOKA president Paul Poopuu andis teada, et Eesti orienteerumissprindi medalitele heitles erinevates võistlusklassides kokku ligi 400 võistlejat, kes said nautida rajameistri kavandatud põnevaid orienteerumisülesandeid Räpina tänavatel, parkides ja tagahoovides. Naiste põhi­klassi 2,9 kilomeetri pikkusel ja 21 kontrollpunktiga rajal oli stardis 31 naist. Selge võidu saavutas Eesti edetabeli esinumber, Järvamaa orienteerumisklubi JOKA jooksja Evely Kaasiku. Puhas ja enesekindel sooritus tagas talle kuldmedali 40sekundilise eduga Outi Hytöneni (SK 100) ees.

«Jooks sujus väga hästi. Tunnen, et olen heas vormis ja loodan selle veelgi paremaks timmida nädala pärast algavaks tudengite MMiks Ungaris ja sellele järgnevaks MMiks Rootsis. Meil on MMi sprinditeates tänavu väga tugev võistkond ning läheme võistlusele vastu suurte lootustega,» oli Evely hinnang enda jooksu kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles