Türi raudteeaidas hakkab tegutsema kuus ettevõtet

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi raudteeaida esimesel korrusel uksed avanud Kristiina ilustuudio omanik Kristiina Vaks unistas nii väga uude kohta kolimisest, et tegi seda kohe esimesel võimalusel. Pruudisoengut tegemas olnud Eliina Pind pidas mittetürilasena oluliseks, et tal oli salongi kerge leida ja selle juurde mugav parkida.
Türi raudteeaida esimesel korrusel uksed avanud Kristiina ilustuudio omanik Kristiina Vaks unistas nii väga uude kohta kolimisest, et tegi seda kohe esimesel võimalusel. Pruudisoengut tegemas olnud Eliina Pind pidas mittetürilasena oluliseks, et tal oli salongi kerge leida ja selle juurde mugav parkida. Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Türil raudteeaita remontiva Goproperty kinnisvaratalituse juhataja Oleg Kuusik ütles, et augusti esimestel päevadel alustas raudteeaidas tegevust üks ettevõte, kuu lõpuks on kohal ka ülejäänud viis. Üks 40ruutmeetrine pind ootab aga veel sobilikku kosilast.

Kuigi raudteeaida remont Türil on Kuusiku ütlust mööda veninud mõned kuud lubatust pikemaks, ootavad kõik rentnikud kannatlikult oma pinna valmimist. «Kokku tuleb maiks valmima pidanud maja kahele korrusele ligi 300 ruutmeetrit äripinda ja tundmatuseni muutunud majas teeme korraliku avamispeo septembris,» täpsustas ta.

Kuusiku andmetel on linna peatänava äärde jääva parkimisplatsi servas asuv ja rahvasuus raudteeaidana tuntud majja kolimas Türi vallas tegutsevad kaks iluteenust pakkuvat ettevõtet, neist Kristiina ilustuudio on juba kohal, meediaettevõte Aleht, puitmööbli tootja Woodhammer OÜ, sõidukite varuosade ja tarvikute müügiga tegelev Osavaru OÜ ning Tartu linnast laieneb Türile kauplus-laoga kontorikaupu müüv Office Partner OÜ. «Vaba on veel üks esimesel korrusel asuv umbes 40ruutmeetrine pind. Kes arvab, et tema saab pakkuda olemasolevatele ettevõtetele konkurentsi asemel lisatuge, on teretulnud ühendust võtma,» lausus Kuusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles