Täiskasvanute koolitund vääris aasta terviseteo tiitlit

Birgit Itse
, birgit.itse@ajaleht.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsal toimuvad täiskasvanute kehalise kasvatuse tunnid pälvisid aasta terviseteo tiitli. Tundide juhendajale Ilmar Mõttusele (paremal) ulatab auhinna Järva maavanem Alo Aasma.
Väätsal toimuvad täiskasvanute kehalise kasvatuse tunnid pälvisid aasta terviseteo tiitli. Tundide juhendajale Ilmar Mõttusele (paremal) ulatab auhinna Järva maavanem Alo Aasma. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neljapäeval Hobukooli pargis toimunud Järvamaa tervisefoorumil oli keskseks teemaks vaimne tervis. Päeva esimeses pooles selgus ligi 70 kohale tulnu ees ka aasta tervisetegu.

Tänavu tuli Järvamaa tervisenõukogule 12 aasta terviseteo kandidaati, nõukogu esimees Karit Koller täpsustas, et kaht kandidaati esitati kahel korral. «Esitatute hulga ja mitmekülgsusega võib igati rahule jääda,» sõnas ta.

Kõik 12 kandidaati läksid tervisenõukogu liikmete vahel hääletusele, enim punkte kogus Ilmar Mõttuse kehalise kasvatuse tunnid Väätsal. «Tegemist on maakonnas ainulaadse ettevõtmisega, mis on täiskasvanute seas ääretult populaarne,» ütles Karit Koller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles