Türi valla aukodanik tunneb end väärtustatuna

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Türi vallavolikogu valis valla kümnendaks aukodanikuks Tähve Mildi (pildil), kes vastas õnnitlussõnumitele Viimsi valla finantsisti pingeliste tööde kõrvalt.

Esimeseks õnnitlejaks oligi Türi vallavolikogu esimees Andrus Eensoo ja kuigi 2006. aastast Viimsi valla finantsistina töötav Tähve Milt teadis enda üles seadmisest aukodaniku kandidaadina, ta valituks osutumisele väga ei mõelnud. «Väärikaid kandidaate on vallas ju mitmeid. Muidugi on suur au ja uhke tunne olla nüüd teiste aukodanikega ühes reas. Tunnen, et 40 aastat minu kodukohaks olnud Türi on minu tegemisi kodukoha heaks väärikalt tunnustanud,» sõnas ta.

Tähve Milt on töötanud lisaks Türi linnavalitsuse majandusnõuniku, Türi linnapea ja Türi vallavalitsuse rahandusosakonna juhataja ametitele ka Järva maavalitsuses rahandusosakonna juhataja ja maavanema kohusetäitjana ning kümnendat aastat Viimsi valla finantsistina. «Türi on alati mu südames ja mõtetes. Ikka mõtlen, kuidas ja mida võiks just siin kogukonnas teha ja olla. Eks nii ole sündinud need kevadpealinna ja Türi valla loomise mõtted,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles