Jaama kohvikust tuleb jälle saialõhna

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest on Paide bussijaamas ametlikult taasavatud kohvik, mis pakub teelistele koduseid, maitsvaid ja kiirelt valmivaid retrohõngulisi toite. Mõistagi ei puudu menüüst hea kohv ja saiakesed.

Jaama kohviku peremees Priit Põder ütles, et rentis Vanalinna kohvikule teise lisaks lootuses, et kaks kohvikut suudavad teineteist täiendada ja toitlustada hästi mõlemal pool. «Jaama kohviku suur pluss on köök, mida Vanalinna kohvikus pole,» selgitas ta. «Nüüd saame lisaks kohapeal pakutavale soojale toidule valmistada salateid, võileibu ja muid suupisteid. Varem tellisime need K-keskusest.»

Kohviku menüü tahab Põder hoida klassikaliselt lihtsa: seapraad, keedupelmeenid, sardellid hapukapsaga, kana-klimbisupp, borš, friikartulid ja pannkoogid. «Oleme kokk Ene Martinsiga kokku leppinud, et tasapisi katsetab ta teisigi koduseid toite ja lisab neid siis menüüsse päevapraena,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles