Parimad lauljad koondusid kaare alla

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui neljas vanuserühmas jagunesid esikohad Paide ja Türi lauljate vahel, siis 8–10aastaste seas läks esikoht Koigit esindanud Aleksandra Looritsale.
Kui neljas vanuserühmas jagunesid esikohad Paide ja Türi lauljate vahel, siis 8–10aastaste seas läks esikoht Koigit esindanud Aleksandra Looritsale. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Nädala lõpp tõi Paide kultuurikeskusse kokku Järvamaa tublimad laululapsed, kes reedel laulsid «Laulukaar 2017» lõppvõistlusele pääsu nimel ja laupäeval krooniti võitjaid.

Poolfinaalis tuli žüriil kuus tundi kestnud maratonkontserdil ära kuulata 65 laulu ja otsustada, kes on need 30 õnnelikku, kes esinevad järgmisel päeval lõppkontserdil.

Arvestus käis viies vanuserühmas, kuhu jagunesid Paide linna, Süda-Järvamaa, Põhja-Järvamaa ning Türi valla ja Türi linna lauluvõistluse parimad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles